Happy Rabbits Duits Kruidenhooi Balen, Snede juni 2019

€18,50 Incl. tax


Availability:
Out of stock
+ -
Add to cart
 • Informationplus

 • Herkomst van natuurlijk weiland en volledig natuurlijk gedroogd.

  Bevat verschillende soorten grassen, kruiden, bladeren en bloemen.

  Dit hooi heeft een gemengde structuur, niet te fijn maar ook niet te grof waardoor er een goede afwisseling in het knagen/kauwen is. 

  Het hooi wordt natuurlijk bewaard bij Happy rabbits waardoor hij zijn versheid en smakelijkheid blijft behouden. 

  Wij doen elk jaar ons uiterste best een mooie weilanden te selecteren voor een goede oogst. Elk weiland is natuurlijk anders en elk jaar is anders. Daarom is er steeds een grote verscheidenheid in het hooi. Wat zorgt voor een natuurlijke en gezonde afwisseling. 

  Konijnen, cavia's, chinchilla's, gerbils, hamsters, degoes, ratjes, muizen en schildpadden mogen van Happy rabbits heerlijk kruidenhooi van hartelust eten!

  Aankomst hooi: Als je bij Happy rabbits een baal hooi besteld komt deze ofwel in een kartonnen doos ofwel in een plastiek aan. Als het hooi in plastiek bij jouw geleverd wordt. Vragen wij u om deze zo snel mogelijk uit de plastiek verpakking te halen.

  Bewaring hooi: Bij voorkeur bewaar je hooi op een donkere plaats, in een niet al te warme omgeving. Dit mag ook buiten zijn onder de voorwaarde dat er geen zon en geen vocht aan kan. Gelieve hooi NOOIT in een plastiek verpakking te bewaren dit haalt de kwaliteit enorm naar beneden. Een kartonnen doos of een open bak mag wel.

  OPGELET! Er kan maar één baal hooi per bestelling geplaatst worden, naargelang het gewicht van de baal kan er 1-3 kg extra producten bij toegevoegd worden. Indien er boven het max. gewicht gegaan wordt rekent het systeem automatisch een 2de pakket aan.

  BEHALVE als u deze zelf komt ophalen te Nijlen OF indien u woon binnen één van onze bezorgroutes OF indien u zich inschrijft voor onze Hooiwagenroute langs België. Vanaf 10 balen hooi komen wij bij u aan huis. Indien het niet om een spoedlevering gaat ( binnen de 48 uur) vervallen de verzendkosten. Leveringen gebeuren tussen de 5 – 30 werkdagen. Indien interesse? Graag een mailtje naar Happy rabbits 

 • Reviews (0)plus

 • 0 stars based on 0 reviews
 • Tagsplus

Related products

Happy rabbits, Timothy hooi

Happy rabbits, Timothy hooi

Mooi groen Timothy hooi van Amerikaanse bodem

€9,50
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »