Willow Twigs/Branches

Lovely fresh willow branches

€4,50 Incl. tax
Brand:
Happy rabbits


Availability:
Out of stock
+ -
Add to cart
 • Informationplus

 • Al onze wilgentakken zijn steeds vers afgedaan. Ze komen van eigen boomgaard met knotwilgen, kwaliteit en smaak gegarandeerd!

  De takken zijn een 25 - 40 cm lang en verschillen steeds in dikte.

  Waarom wilgentakken geven? Wilgentakken zijn naast een lekkernij voor je lieveling ook heel gezond! Ze zorgen voor een goede slijtage van de tanden. Zouden mogelijks een pijnstillende werking hebben ( als u ze meerdere dagen achter elkaar geeft).

  Daarnaast zijn wilgentakken ook een goede afleiding en verrijking voor jouw lieveling.

  Hoe bewaar ik best de wilgentakken? 

  1. Vanaf uw bestelling is aangekomen of beschikbaar is in het afhaalpunt willen wij u vragen om zo snel mogelijk de takken uit de verpakking te halen. Momenteel hebben de takken veel verse blaadjes om de kwaliteit en de versheid te kunnen blijven garanderen moeten deze zo snel mogelijk na aankomst uitgepakt worden.
  2. Wintermaanden: Op een koele, droge plaats kan u de takken tot ongeveer een maand houden. Na een maand zijn de takken ook nog goed maar kan het zijn dat jouw lieveling er niet meer zo snel van gaat eten.
  3. Zomermaanden: Wij raden aan om de takken op een koele en droge plaats te bewaren. In de zomermaanden blijven de takken met blaadjes een 2 weken goed ( dit hangt af van de omgevingsfactoren waarin ze bewaard worden). Houdt er rekening mee dat de blaadjes sneller kunnen uitdrogen al mogen de gedroogde blaadjes ook zeker nog gegeven worden. De takken zelf blijven ongeveer een maand goed, na een maand kan het zijn dat jouw lieveling er niet meer zo snel van gaat eten.

  Wilgentakken mogen gegeten worden door konijnen, cavia's, chinchilla's*, hamsters, gerbils, degoes, muizen, ratjes, paarden,...

  * Bij chinchilla's zijn de meningen verschillend over het wel of niet geven van verse wilgentakken. Vele eigenaren laten hun takken drogen. Bij verse takken zouden ze last van hun maag kunnen krijgen. Heeft u thuis chinchilla's? Dan horen wij graag van u of u al dan niet wilgentakken geeft en op welke manier u deze geeft aan uw lievelingen.

  Wilgentakken op maat zijn ook te verkrijgen. Graag een mailtje naar [email protected]

 • Reviews (0)plus

 • 0 stars based on 0 reviews
 • Tagsplus

Related products

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »