Duits Kruidenhooi Puur natuur, Snede juli 2020

*UPDATE 2021*

€19,50 Incl. btw
Merk:
Happy rabbits


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • NIEUW = https://www.happyrabbitsandfriends.be/nl/duits-kruidenhooi-puur-natuur-snede-juli-2021-bale.html

  Het goede nieuws is dat we wel kunnen zeggen dat we voor dit jaar 2021 een dubbele lading van deze weide krijgen. Nieuwe lading zal vermoedelijk rond augustus/september verwacht worden.

  Mooi fijn hooi van een natuurweide in Duitsland. Oogst juli 2020

  Dit hooi is eerste snede en is natuurlijk ( op het veld ) gedroogd.

  Bevat verschillende soorten grassen, kruiden en bloemen.

  Het hooi wordt natuurlijk bewaard bij Happy rabbits waardoor hij zijn versheid en smakelijkheid blijft behouden. 

  Wij doen elk jaar ons uiterste best om mooie weilanden te selecteren voor een goede oogst. Elk weiland is natuurlijk anders en elk jaar is anders. Daarom is er steeds een grote verscheidenheid in het hooi. Wat zorgt voor een natuurlijke en gezonde afwisseling. 

  Dit hooi heeft een fijne structuur met een grote variatie van grassen en kruiden.

  Mag gegeten worden door konijnen, cavia's, chinchilla's, hamsters, gerbils, degoes, schildpadden,..

  Aankomst hooi: Als je bij Happy rabbits een baal hooi besteld komt deze ofwel in een kartonnen doos ofwel in een plastiek aan. Als het hooi in plastiek bij jouw geleverd wordt. Vragen wij u om deze zo snel mogelijk uit de plastiek verpakking te halen.

  Bewaring hooi: Bij voorkeur bewaar je hooi op een donkere plaats, in een niet al te warme omgeving. Dit mag ook buiten zijn onder de voorwaarde dat er geen zon en geen vocht aan kan. Gelieve hooi NOOIT in een plastiek verpakking te bewaren dit haalt de kwaliteit enorm naar beneden. Een kartonnen doos of een open bak mag wel.

  OPGELET! Er kan maar één baal hooi per bestelling geplaatst worden, naargelang het gewicht van de baal kan er 1-3 kg extra producten bij toegevoegd worden. Indien er boven het max. gewicht gegaan wordt rekent het systeem automatisch een 2de pakket aan.

  BEHALVE als u deze zelf komt ophalen te Nijlen OF indien u woon binnen één van onze bezorgroutes OF indien u zich inschrijft voor onze Hooiwagenroute langs België. Vanaf 10 balen hooi komen wij bij u aan huis. Verzendkosten worden dan berekend op afstand. Leveringen gebeuren tussen de 5 – 30 werkdagen. Indien interesse? Graag een mailtje naar Happy rabbits 

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »