Duits Weidehooi. Snede Juni 2020.

UITVERKOCHT!

€7,50 Incl. btw
Merk:
Happy rabbits


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • UITVERKOCHT --> Alternatief = Belgisch Natuurhooi

  Snede juni 2020.  

  Mooi weidehooi afkomstig uit Duitsland, eerste snede. 

  Herkomst van natuurlijk weiland en volledig natuurlijk gedroogd.

  Bevat verschillende soorten grassen en slechts in heel beperkte mate (on)kruiden.

  Het hooi heeft een gemengde structuur, niet te fijn, niet te grof waardoor het zorgt voor een goede kauwbeweging. 

  Ons natuurlijk weide hooi wordt natuurlijk bewaard bij Happy Rabbits waardoor hij zijn versheid en smakelijkheid blijft behouden. 

  Wij doen elk jaar ons uiterste best mooie weilanden te selecteren voor een goede oogst. Elk weiland is natuurlijk anders en elk jaar is anders. Daarom is er steeds een grote verscheidenheid in het hooi. Wat zorgt voor een natuurlijke en gezonde afwisseling. 

  Konijnen, cavia's, chinchilla's, gerbils, hamsters, degoes, ratjes, muizen, schildpadden, paarden,... mogen van hartelust van ons heerlijk Duits weidehooi eten!

  Aankomst hooi: Als je hooi bij ons in een jutte zak besteld hebt mag je het hooi gewoon in deze zak bewaren. Als je hooi in een plastiek zak besteld hebt, vragen we je om bij aankomst van je bestelling deze zo snel mogelijk open te zetten en het hooi ergens anders in te bewaren.

  Bewaring hooi: Bij voorkeur bewaar je hooi op een donkere plaats, in een niet al te warme omgeving. Dit mag ook buiten zijn onder de voorwaarde dat er geen zon en geen vocht aan kan. Gelieve hooi NOOIT in een plastiek verpakking te bewaren dit haalt de kwaliteit enorm naar beneden. Een kartonnen doos of een open bak mag wel.

  Omdat wij ook aan het milieu denken zijn we volop bezig met het hooi minder in plastiek te verpakken maar meer in jutte en in kartonnen zakken. Het kan dus zijn als je plastiek aanduidt je een kartonnen verpakking zal krijgen --> Wij zitten nog in een overgangs/test fase met deze verpakking.

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »