Konijnentrimmen aan huis

Door de huidige drukte van onze webshop en de gekende corona situatie is het voorlopig niet meer haalbaar om konijnen te trimmen.

Tarieven konijnentrimmen

  • Onderhoudsbehandeling kortharig konijn                                                   € 30
  • Onderhoudsbehandeling langharig konijn                                                   € 39
  • Ontklitten + ontvilten                                                                               € 59
  • Onderhoudsbehandeling meerdere konijnen op het zelfde adres          € 35/konijn

Een gewone trimbeurt duurt ca. 45min. – 1.30 uur. Al kan dit soms in het belang van het welzijn van uw konijn wat korter of langer duren. 

Reiskosten : Binnen Nijlen (Kessel, Bevel) worden er geen reiskosten aangerekend voor verdere verplaatsingen vraag ik 0,35 ct./km reiskostenvergoeding + eventuele parkeerkosten.

Het welzijn van uw konijn staat steeds voorop. Daarom dat ik enkel bij u aan huis komt om onnodige stress te vermijden. Bij iedere trimbeurt word steeds de vachtconditie bekeken , de nageltjes nagekeken en indien nodig geknipt en worden de ogen en oren nagekeken en indien nodig proper gemaakt.

Graag vraag ik steeds tijdig uw volgende trimbeurt vast te leggen.

Omwille dat ik over heel Vlaanderen werk kan u hieronder vaak al enkele datums met een specifieke regio vinden waarop nog plaats vrij is, u kan zichzelf voor één van deze datums inschrijven door te mailen.

Staat uw regio er niet tussen? Geen probleem! Op de openstaande dagen staan de regio's nog volledig vrij. Stuur gerust een mailtje voor een datum af te spreken.

Mailen voor vragen over het trimmen of een afspraak te maken kan u doen op dit mail adres. (ps. soms komt mijn antwoordje in je spam/reclame terecht) [email protected] 

Happy Rabbits,

Mieke Desloovere, Konijnendeskundige en Konijnentrimster

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »