Active-Box

€21,95 Taxes incluses
Marque:
JR FARM


Disponibilité:
En stock (2)
+ -
Ajouter au panier
  • Informationsplus

  • Spel, plezier en actie!

    De JR FARM PlasticFree Active-Box biedt veel actie met veel afwisseling. Je kan zelf beslissen welke onderdelen je aan je lieveling(en) wil aanbieden. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

    De Active-Box van graskarton is als een grote speeltuin voor konijnen en knaagdieren. De dieren kunnen zich helemaal uitleven en tegelijkertijd veel lekkers ontdekken.

    De voorgesneden openingen kunnen individueel worden uitgenomen. Daar wacht de dieren al heerlijk geurend hooi dat rijk is aan ruwe vezels van natuurlijke weiden in het hart van Beieren.

    Er is ook een grote keuze aan knabbel- en speelideeën die van de Active-Box een heerlijk pretpark maken. Zo kan je bijvoorbeeld de wilgenbal of de gourmettunnel met behulp van de bijgevoegde sisaltouwen overal in de box hangen. Of je serveert ze de Grainless Farmy in de smaak Wortel & Fenegriek. Heerlijke dillestaafjes, die ook altijd door het karton gestoken kunnen worden, zetten aan tot uitgebreid knagen, ondersteunen zo de tandslijtage en hebben tegelijkertijd een verzachtend effect op maag en darmen. De Grainless Drops zijn een traktatie voor ze tussen de maaltijden door of als beloning voor hun gretige zoektocht als je de drops vooraf in het hooi had verstopt.

    Zoals je leest: De Active-Box biedt vele mogelijkheden om de bewegingsvreugde van de dieren te stimuleren, verveling te verdrijven en tegelijkertijd de dieren te verwennen met heerlijke snacks. Alle componenten zijn uiteraard natuurlijk en daarom geschikt voor volledige consumptie.

    Het graskarton bestaat voor minstens 30 % uit gras. Gras is een snel hernieuwbare grondstof en daarom een grondstof- en milieuvriendelijk alternatief. Bovendien is bij de productie minder water nodig en wordt de CO2-uitstoot bespaard.


    Gewicht: 1,1 kg

    Afmetingen van de doos: 35 x 35 x 35 cm.

  • Évaluations (0)plus

  • 0 étoiles selon 0 avis
  • Mots-clésplus

Produits connexes

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »