Bee Friendly Hooi

€9,25 Taxes incluses
Marque:
JR FARM


Disponibilité:
En rupture de stock
 • Informationsplus

 • JR FARM bijenvriendelijk hooi is 100% plasticvrij verpakt en het graskarton (bestaat 23% uit gras) heeft een natuurlijke groene kleur. De voorgesneden gaten kunnen gemakkelijk worden uitgesneden en het karton kan direct worden gebruikt als hooiruif of als speelhuisje waar zonder aarzeling op geknabbeld kan worden.

  Wat wordt er bedoeld met bijenvriendelijk?

  Met dit hooi levert Jr Farm zijn bijdrage aan een intacte insectenwereld, want hun weilanden worden niet gemaaid voor 15 juni. 

  Dit omdat tot dan de kleurrijke wilde bloemen, grassen en kruiden in volle bloei staan en de insecten en bijen zich te goed kunnen doen aan dit geurige natuurlijke buffet. Pas dan oogsten we ons natuurlijke weidehooi, dat door zijn lange groeiperiode bijzonder vezelrijk is en veel kruiden bevat*.

  * Opmerking Jr Farm: De minder intensieve groene kleur van het hooi is te wijten aan het hoge gehalte aan ruwe celstof, dat voor alle konijnen en kleinere knaagdieren belangrijk is voor de tand afslijting en een gezonde spijsvertering. Dit is geenszins een kenmerk van slechte kwaliteit.

  Inhoud : 1kg

  Afmetingen: lengte: 37 cm, breedte: 21 cm, hoogte: 45 cm

 • Évaluations (0)plus

 • 0 étoiles selon 0 avis
 • Mots-clésplus

Produits connexes

Foin allemand aux herbes, Pure nature de 2023

Foin allemand aux herbes, Pure nature de 2023

Du foin fin et beau d’une prairie naturelle en Allemagne.

€11,00
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »