MAANDACTIE MEI 10% korting op onze gedroogde bloemen kortingscode 10%BLOEMEN

Foin naturel belge

Nouvelle coupe ! JUIN 2023

€25,50 Taxes incluses


Disponibilité:
En rupture de stock
 • Informationsplus

 • Snede juni 2023. Een mooi snede met een lange structuur aan grassen en beperkt aanbod aan kruiden.

  Dit hooi is eerste snede en is natuurlijk ( op het veld ) gedroogd.

  Het hooi wordt natuurlijk bewaard bij Happy rabbits waardoor hij zijn versheid en smakelijkheid blijft behouden.

  Wij doen elk jaar ons uiterste best om mooie weilanden te selecteren voor een goede oogst. Elk weiland is natuurlijk anders en elk jaar is anders. Daarom is er steeds een grote verscheidenheid in het hooi. Wat zorgt voor een natuurlijke en gezonde afwisseling. 

  Mag gegeten worden door konijnen, cavia's, chinchilla's, hamsters, gerbils, degoes, schildpadden, paarden..

  Aankomst hooi: Als je bij Happy rabbits een baal hooi besteld komt deze in een kartonnen doos toe. Wij raden aan om het hooi ook in deze doos te bewaren aangezien het dit jaar niet standaard een vaste baal is met een koord.

  Bewaring hooi: Bij voorkeur bewaar je hooi op een donkere plaats, in een niet al te warme omgeving. Dit mag ook buiten zijn onder de voorwaarde dat er geen zon en geen vocht aan kan. Gelieve hooi NOOIT in een plastiek verpakking te bewaren dit haalt de kwaliteit enorm naar beneden. Een kartonnen doos of een open bak mag wel.

  OPGELET! één baal hooi = 1 verzendkost. Vermits de balen veel volume in beslag nemen. Bestel je iets extra bij en merken we toch dat alles in 1 doos past krijg je een waardebon van onze terug indien je een extra verzending betaald hebt.

 • Évaluations (0)plus

 • 0 étoiles selon 0 avis
 • Mots-clésplus

Produits connexes

Foin allemand aux herbes, pure nature de 2023 BALE

Foin allemand aux herbes, pure nature de 2023 BALE

Beau foin fin provenant d'une prairie naturelle en Allemagne. Poids = +/- 15 kg Contient différentes sortes d'herbes et de feuilles.

€27,00
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »