Premium Foin allemand aux herbes

€11,00 Taxes incluses


Disponibilité:
En rupture de stock
+ -
Ajouter au panier
 • Informationsplus

 • Mooi kruidenhooi van natuurlijk weiland midden Duitsland. Snede juni 2023.

  Dit hooi is eerste snede en is natuurlijk ( op het veld ) gedroogd.

  Bevat verschillende soorten grassen, kruiden en bladeren.

  Opgelet* Helaas is de eigenaar van onze oorspronkelijke premium weide ( grens Duitsland/Frankrijk) overleden. Na een zoektocht te doen hebben we een nieuwe weide gevonden. Het premium hooi van dit jaar komt zo dus uit een ander gebied en bevat andere grassen dan het gekende premium van de voorbije jaren.

  Het hooi wordt natuurlijk bewaard bij Happy rabbits waardoor hij zijn versheid en smakelijkheid blijft behouden. 

  Wij doen elk jaar ons uiterste best om mooie weilanden te selecteren voor een goede oogst. Elk weiland is natuurlijk anders en elk jaar is anders. Daarom is er steeds een grote verscheidenheid in het hooi. Wat zorgt voor een natuurlijke en gezonde afwisseling. 

  Mag gegeten worden door konijnen, cavia's, chinchilla's, hamsters, gerbils, degoes, schildpadden, paarden..

  Aankomst hooi: Als je het hooi in een jutte zak besteld mag je het hooi daarin laten bewaren. Als je het hooi in een plastiek zak besteld willen we vragen om deze voor bewaring uit de plastiek verpakking elders te bewaren of de zak goed laten openstaan.

  Bewaring hooi: Bij voorkeur bewaar je hooi op een donkere plaats, in een niet al te warme omgeving. Dit mag ook buiten zijn onder de voorwaarde dat er geen zon en geen vocht aan kan. Gelieve hooi NOOIT in een plastiek verpakking te bewaren dit haalt de kwaliteit enorm naar beneden. Een kartonnen doos of een open bak mag wel.

 • Évaluations (0)plus

 • 0 étoiles selon 0 avis
 • Mots-clésplus

Produits connexes

Foin allemand aux herbes, Pure nature de 2023

Foin allemand aux herbes, Pure nature de 2023

Du foin fin et beau d’une prairie naturelle en Allemagne.

€11,00
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »