Verzenden & retourneren

Verzending en verzendkosten

Verzendingen binnen België

Pakketten worden verzonden via Bpost of DPD. Er kan gekozen worden uit 3 verzendopties.

 1. Aan huis geleverd: Verzendkosten bedragen € 6,50 per pakket met een max. van 30 kg incl. verpakkingsmateriaal of een volume hieraan gelijkgesteld. Huisleveringen gebeuren door DPD. Opgelet! Indien u niet aanwezig bent wanneer uw pakje wordt aangeboden wordt het alsnog in een Parcelshop afgeleverd.
 2. Postpunt Bpost: Verzendkosten bedragen € 5,00 per pakket met een max. van 30 kg incl. verpakkingsmateriaal of een volume hieraan gelijkgesteld. Wijziging 20/11/20 --> Wij hebben besloten tijdelijk niet meer via Bpost te versturen. Bpost is helaas een held in het vragen van toeslagen. Corona toeslag, Piek toeslag, toeslag pakketten zwaarder dan 10 kg, toeslag grote pakketten, toeslag manuele handeling...We weten dat de pakjesbezorgers van Bpost super hard hun best doen! Helaas is hun beleid hogerop waar we ons niet in kunnen vinden.. En wordt verzenden met Bpost heel duur zonder er een service naargelang de prijs voor terug te krijgen.

  Vandaar onze keuze om tijdelijk niet meer via Bpost te versturen.

  Indien je toch graag je pakket naar je vertrouwde afhaalpunt wil sturen van Bpost kan u dit altijd via mail vragen. Helaas zijn wij wel genoodzaakt om een deel van hun toeslagen door te rekenen naar de klant. Een verzending zal €7 worden naar een afhaalpunt ipv € 5. Onze excuses hiervoor! Een deel leggen we zelf op maar de volledige lijst met toeslagen is helaas niet mogelijk. Gelukkig is Dpd goed aan het uitbreiden en is België goed voorzien van afhaalpunten van Dpd normaal gezien ga je in een straal van 5 (bij uitzondering 10 km) zeker een Dpd punt in je buurt hebben.

 3. Parcel Shop DPD: Verzendkosten bedragen € 5,00 per pakket met een max van 20 kg incl. verpakkingsmateriaal of een volume hieraan gelijkgesteld. Weegt je pakket zwaarder als 20 kg of een volume groter dan 100x50x50 cm dan rekent het systeem automatisch meerdere pakketten aan. 

  MAATREGELEN CORONA

  Gelieve momenteel enkel thuislevering aan te duiden. Tenzij u zeker weet dat de Parcel shop open is. Gelieve zelf een papiertje aan de voordeur te voorzien met handtekening en track and trace nummer. Zodat de Bpost/DpD het pakket aan de voordeur kan achterlaten of voorzie een veilige plaats. Er wordt momenteel niet door iedereen nog levering bij buren aangeboden. 

Afhalen te 2560 Nijlen (BE) is ook mogelijk.

Deze optie kan u aanduiden bij afronding van je bestelling. Wanneer deze klaar staat ontvangt u van ons een sms.

Let erop bestellingen die vrijdag en in het weekend geplaatst worden kunnen pas vanaf dinsdag afgehaald worden. Tenzij het over een spoedbestelling staat, gelieve dit dan te vermelden bij de opmerkingen. 

 

Verzendingen naar Nederland

Pakketten worden verzonden via Bpost en/of DPD. Er zijn 2 verzendopties.

 1. Aan huis geleverd: Verzendkosten hiervan bedragen € 10,00 per pakket met een max. van 30 kg per incl. verpakkingsmateriaal of een volume hieraan gelijkgesteld. Opgelet! Indien u niet aanwezig bent wanneer uw pakje wordt aangeboden wordt het alsnog op een Parcelshop van DPD geleverd.
 2. ParcelShop DPD: Verzendkosten hiervan bedragen € 7,00 per pakket met een max. van 20 kg incl. verpakkingsmateriaal of een volume hieraan gelijkgesteld.

 

Wij verzenden over heel Europa en Noord-Amerika.

Voor de volgende landen zijn de verzendkosten al vastgesteld bij het afronden van uw bestelling.

België, Canada, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Zweden en de Verenigde Staten van Amerika. 

Wilt u bij ons bestellen en staat uw woonplaats er niet bij? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voor een berekening van uw verzendkosten.

 

Leveringstermijn

Uw bestelling wordt tijdens werkdagen binnen de 48 uur verzonden, tenzij anders aangegeven bij het product.

Bestelling die donderdag na 19 uur geplaatst worden en op vrijdag. Zullen zondag of maandag verzonden worden. 

 

Retours en schade

Retouren

Indien de artikelen na aflevering van een bestelling niet naar wens zijn, dien je dit binnen 14 dagen na levering te melden via [email protected]

Met als onderwerp retour + bon nummer.

U krijgt binnen de 48 uur een mail van ons terug met de retourinstructies.

Let er op ! De artikelen moeten binnen de 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden in de originele onbeschadigde verpakking inclusief alle toebehoren en eventuele vulmateriaal. Het retouren geschiedt op eigen risico. Retourkosten zijn ten laste van de klant.

Als we deze in goede staat ontvangen. Sturen wij u een nieuw product of ontvangt u uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen de 7 werkdagen terug. Tenzij wij merken dat het product zodanig is gebruikt dat het niet meer in “ winkelstaat “ is, kan het zijn dat je minder geld voor je artikel terugkrijgt.

Schade of breuk

Bij schade of breuk bij leveringen moet dit binnen de 48 uur gemeld worden. Merkt u bij levering zelf dat er al schade is gelieve dit aan de transporteur te meldde zodat hij hiervan een aantekening kan maken.
Melden van schade doet u via [email protected] met als onderwerp “ schade + bon nummer “.

Bijhorend bij deze mail moeten er duidelijke foto’s aanwezig zijn.

1. Minstens 1 duidelijke foto van de schade

2. Een duidelijke foto van het pakket, waar op het etiket goed zichtbaar is

3. De inhoud van het pakket met het eventuele vulmateriaal indien dit aanwezig

Meldingen van schade die na deze 48 uur gebeuren worden niet meer in behandeling genomen.

Als de schade duidelijk is en aan alle voorwaarden is voldaan sturen wij zo snel mogelijk een nieuw product naar u op. Het beschadigd product dient u samen met de verpakking + verpakkingsmateriaal waar het is in toegekomen retour te sturen. 

In geen geval kan schade of breuk aanleiding geven tot een schadevergoeding onder welke vorm ook.

 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »